Συνεργασία για αύξηση της πυρασφάλειας

zitsa pirosvestes

Συνάντηση με το Συντονιστή Επιχειρήσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων Υποστράτηγο Π.Σ. Κωνσταντίνο Παχίδη είχε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος. Το Συντονιστή συνόδευε ο Υπασπιστής του Πύραρχος Περικλής Μπόττης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων των πυροσβεστικών υπηρεσιών καθώς και το επίπεδο συνεργασίας που θα αναπτυχθεί στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών του Δήμου Ζίτσας στη διάρκεια της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Ειδικότερα, αναπτύχθηκε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος με στόχο την αρτιότερη οργάνωση και τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης των πυρκαγιών του φετινού καλοκαιριού με γνώμονα πάντα την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και της ζωής και της περιουσίας των ίδιων των πολιτών.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Συντονιστή για την αγαστή συνεργασία που έχει ο Δήμος Ζίτσας με τις Πυροσβεστικές υπηρεσίες καθώς και τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια και Σταθμούς που εδρεύουν στα όρια του  ενισχύοντας το έργο τους ποικιλοτρόπως. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ