Συνέδριο υπό την επιστημονική εποπτεία του Χ. Μηλιώνη στα Γιάννινα

milionis x

Στις 28 Σεπτεμβρίου- 30 Σεπτεμβρίου 2023  θα διεξαχθεί το ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριο της Α’ και της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου & της Ιατρικής Εταιρείας Ιωαννίνων με τίτλο: «Διαγνωστικοί Αλγόριθμοι και Σύγχρονες Θεραπευτικές Προσεγγίσεις στη Παθολογία».

Το επιστημονικό πρόγραμμα, υπό την εποπτεία του καθηγητή Παθολογίας κ. Χ. Μηλιώνη, θα διαρκέσει 3 ημέρες και θα περιλαμβάνει ομιλίες και συζητήσεις με τη συμμετοχή 70 εξέχοντων ομιλητών από Πανεπιστημιακά και Νοσοκομειακά Ιδρύματα της χώρας. Το πρόγραμμα θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που αφορούν στην καθημερινή κλινική πρακτική της Εσωτερικής Παθολογίας και των σχετικών ειδικοτήτων, καθώς και στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της πρόληψης και της θεραπευτικής αντιμετώπισης.

Μέσω της συζήτησης ενδιαφερόντων περιστατικών από την κλινική και το εξωτερικό ιατρείο, καθώς και μέσω του αρκετά μεγάλου αριθμού κλινικών φροντιστηρίων, ο στόχος είναι να προσεγγιστούν τα θέματα με έναν τρόπο που να είναι κατανοητός και διαδραστικός, βασιζόμενος στις σύγχρονες κατευθυντήριες γραμμές και τις αρχές της ορθής κλινικής πρακτικής, καθώς και στην αρχή της προσωποποιημένης παρέμβασης.

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 15.30 στο ξενοδοχείο GrandSerai και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30.

Η συμμετοχή στις εργασίες είναι δωρεάν προς όλους τους Επιστήμονες Υγείας όλων των Ειδικοτήτων και στους Φοιτητές. Η παρακολούθηση πιστοποιείται με 19 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ