Συνεχιζόμενο το μαρτύριο για τους κατοίκους στον Γ. Καραϊσκάκη

karaiskakis xioni

Συνεχιζόμενο είναι το μαρτύριο για τους κατοίκους στον ορεινό Δήμου του Γεωργίου Καραισκάκη, όπως συνεχιζόμενες είναι και οι διακοπές ηλεκτροδότησης.

Οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει από τον Δήμο είναι ατελείωτες, δεκάδες τα έγγραφα προς πάσα κατεύθυνση ενώ έχει ζητηθεί και η παρέμβαση του Εισαγγελέα.

Η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωσή της σημειώνει ότι παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις δεν έχει ληφθεί κανένα απολύτως μέτρο για την επίλυση του προβλήματος.

«Αναγκάζομαι να επανέλθω και σήμερα σε αυτό το ζήτημα, ένα μήνα μετά την τελευταία φορά, διότι, όχι μόνο δεν έγινε τίποτε για να λυθεί το πρόβλημα, αλλά, με την πρώτη κακοκαιρία, υπήρξε εκ νέου παρατεταμένη διακοπή ηλεκτροδότησης στην περιοχή, με αποτέλεσμα δεκάδες σπίτια να μείνουν χωρίς φως και θέρμανση, επιχειρήσεις και παραγωγικές μονάδες να μην μπορούν να λειτουργήσουν, έξι σχολεία να παραμείνουν κλειστά και οι υπηρεσίες του Δήμου, χωρίς ρεύμα, να μην μπορούν να εξυπηρετήσουν τους δημότες και να επιτελέσουν τις εργασίες τους.

Επανέρχομαι, λοιπόν, και ενώνω για ακόμη μία φορά τη φωνή μου με την κραυγή αγωνίας –και δικαιολογημένης οργής- του Δήμου και των κατοίκων του Γ. Καραϊσκάκη, καλώντας την κυβέρνηση να αναγνωρίσει επιτέλους τις ευθύνες της και να πράξει τα αυτονόητα, ώστε οι άνθρωποι των χωριών μας να έχουν ανθρώπινη και αξιοπρεπή διαβίωση.

Επιπλέον, στο πλαίσιο κοινοβουλευτικού ελέγχου, κατέθεσα ως Αναφορά στον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, την εν λόγω επιστολή του Δημάρχου, καλώντας τον να προβεί σε άμεσες ενέργειες» αναφέρει η κ. Γεροβασίλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ