Συνέχιση των δωρεάν τεστ ζητούν οι Αστυνομικοί της Πρέβεζας

covid test

Υπέρ του εμβολιασμού αλλά κατά της υποχρεωτικότητας τάσσεται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας. Η Ένωση τοποθετείται με ανακοίνωσή της και με αφορμή την εφαρμογή των νέων μέτρων που τίθενται σε ισχύ από την ερχόμενη Δευτέρα.

Μεταξύ άλλων σημειώνει ότι «η υποχρέωση της διενέργειας ενός rapid test την εβδομάδα με κόστος τουλάχιστον δέκα Ευρώ, αποκλείοντας ταυτόχρονα τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ που πραγματοποιούν εκτεταμένα δωρεάν rapid tests αλλά και την επιτυχημένη κατά το παρελθόν ευρεία χρήση των self tests, μας βρίσκει αντίθετους, διότι αφήνουν στο περιθώριο την πειθώ και την ενημέρωση για την σπουδαιότητα και τα οφέλη του εμβολιασμού και προσβλέπουν σε εξαναγκασμό σε εμβολιασμό, αφού μειώνονται περαιτέρω οι ήδη πληγωμένοι μισθοί των εργαζομένων».

Ζητά από όλους τους αρμόδιους φορείς να συνεχιστεί η δωρεάν διάθεση των self tests και να γίνονται δεκτά τα δωρεάν rapid tests, για την προσέλευση των ανεμβολίαστων αστυνομικών στην εργασία τους, εστιάζοντας ταυτόχρονα σε αυτές τις πρακτικές που μπορούν να απομακρύνουν τους φόβους και τους ενδοιασμούς για το εμβόλιο και να οδηγήσουν στην καθολική αποδοχή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ