«Συναυλία, προσβολή για τους Αλβανούς..»

«Η συναυλία ενός Έλληνα φασίστα, προσβολή για τους Αλβανούς»… Αυτός είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς τίτλους δημοσιευμάτων στα Αλβανικά μέσα ενημέρωσης που βάλλουν μαζί με πολλούς Αλβανούς καλλιτέχνες εναντίον του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος έχει προγραμματίσει συναυλία στα Τίρανα στις 24 Μαΐου!  

Κι αυτός είναι από τους πιο μετριοπαθείς τίτλους καθώς ακραίες οργανώσεις της γείτονος χρησιμοποιούν εξαιρετικά σκληρές εκφράσεις εναντίον του Έλληνα τραγουδιστή.

Οι Αλβανοί, δημοσιογράφοι και καλλιτέχνες, είναι πολύ καλά διαβασμένα για τα έργα και τις ημέρες του Σφακιανάκη και έχουν ανατρέψει σε δηλώσεις που έκανε κατά καιρούς, προκειμένου να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η παρουσία του είναι προσβολή για τους Αλβανούς!

Το εθνικιστικό Κίνημα της Ενωμένης Αλβανίας καλεί σε μποϊκοτάζ της συναυλίας θυμίζοντας όσα κατά καιρούς έχει πει ο Νότης Σφακιανάκης σε βάρος των Αλβανών και των μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα, ενώ βολές δέχεται και ο τηλεοπτικός σταθμός Top Channel που διοργανώνει την συναυλία.

Πρόκειται για το τηλεοπτικό κανάλι της Αλβανίας που διατηρεί στενές σχέσεις με τον Πρωθυπουργό της χώρας και την κυβέρνηση, γεγονός που έχει την δική του αξία.

Το θέμα των αντιδράσεων που προκαλεί η διοργάνωση της συγκεκριμένης συναυλίας ανέδειξε από χθες το Epiruspost και προβάλλεται από το σύνολο πλέον των ελληνικών μέσων ενημέρωσης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ