Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη

Θέματα που αφορούν στην αναπτυξιακή πορεία της Ηπείρου και ειδικότερα του Νομού Ιωαννίνων, συζήτησε ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής Κωνσταντίνος Γάτσιος σε συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη το πρωί της Τετάρτης.

Ο κ. Γάτσιος συνεχάρη τον Περιφερειάρχη για την επανεκλογή του και στη συνέχεια η συζήτηση εστιάστηκε σε ζητήματα του πρωτογενούς τομέα, των υποδομών που έχει ανάγκη η περιοχή, καθώς και των αναπτυξιακών της προοπτικών. Και οι δύο συμφώνησαν πως πρέπει να υπάρχει συνεχής συνεργασία τοπικής αυτοδιοίκησης και των εκπροσώπων του Νομού στο κοινοβούλιο, με στόχο την προώθηση ζητημάτων της περιοχής. «Όλοι μας είμαστε στρατευμένοι στην επίλυση προβλημάτων και στη χάραξη αναπτυξιακών πολιτικών για την Ήπειρο και τον Νομό Ιωαννίνων. Οφείλουμε να συνεργαζόμαστε, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων,για την πρόοδο του τόπου μας», τόνισε ο κ. Γάτσιος.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση πως η συνεργασία θα συνεχιστεί και στο μέλλον και με τον κ. Καχριμάνη να εύχεται καλή επιτυχία στον Κ. Γάτσιο για την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου.

Σε Κόνιτσα και Μαστοροχώρια

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, ο υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του Κινήματος Αλλαγής Κωνσταντίνος Γάτσιος επισκέφθηκε χωριά της Κόνιτσας και των Μαστοροχωρίων, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς αυτοδιοικητικούς της περιοχής, καθώς και πολίτες.

Η εντύπωση που αποκόμισε από τις συναντήσεις ήταν πως το αποτέλεσμα των εκλογών της 7ης Ιουλίου θα είναι ευνοϊκό για το Κίνημα Αλλαγής, ώστε να μπορέσει να διαδραματίσει βασικό ρόλο την επόμενη των εκλογών.

Ο Κ. Γάτσιος συνεχίζει την προεκλογική του δραστηριότητα με επισκέψεις στο λεκανοπέδιο και συναντήσεις με επαγγελματικούς φορείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ