Στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πρέβεζας Ιωαννίνων, στο ύψος της Στεφάνης προχώρησαν κάτοικοι του Θεσπρωτικού και της ευρύτερης περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας.
Η κίνηση είχε συμβολικό χαρακτήρα και η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική.
Οι κάτοικοι με πανό εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την εξέλιξη αυτή, που έρχεται να καταδικάσει σε περαιτέρω ερήμωση τον τόπο τους.
Σημειώνεται ότι το υποκατάστημα στο Θεσπρωτικό ήταν το μοναδικό που εξυπηρετούσε τους κατοίκων όπως και την περιοχή της Λάκκας Σουλίου.
Ο Δήμαρχος Ζηρού εντωμεταξύ έστειλε επιστολές διαμαρτυρίες τόσο προς τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο όσο και προς τον Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα ζητώντας την συνδρομή τους στην κατεύθυνση άρσης της απόφασης της διοίκησης της Εθνικής.
