Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Γ. Εμμανουηλίδη

PENTHOS1

Δημοτικές παρατάξεις, Δήμοι της περιοχής και φορείς αποχαιρετούν τον πρώην δήμαρχο Ανατολής Γιάννη Εμμανουηλίδη που έφυγε νωρίς το πρωί από τη ζωή.

Η ΠΕΔ Ηπείρου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου μόλις πληροφορήθηκε τη δυσάρεστη είδηση της εκδημίας του Γιάννη Εμμανουηλίδη, συνεδρίασε εκτάκτως και εξέδωσε το παρόν ψήφισμα.

Ο Γιάννης Εμμανουηλίδης είχε διατελέσει Δήμαρχος Ανατολής, Δημοτικός Σύμβουλος Ιωαννίνων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΔΚ Νομού Ιωαννίνων.

Σε όλη την θητεία του ο εκλιπών είχε υπηρετήσει με ανιδιοτέλεια την πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση στην περιοχή, προωθώντας με συνέπεια τα συμφέροντα των Δημοτών.

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Ηπείρου θα παρευρεθούν και θα καταθέσουν στεφάνι στην κηδεία του.

Με βαθειά θλίψη για αυτήν την απώλεια η Διοίκηση της Π.Ε.Δ. Ηπείρου εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του.

Ο Δήμος Πωγωνίου

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης και η Δημοτική εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το θάνατο του Γιάννη Εμμανουηλίδη, πρώην Δημάρχου Ανατολής.

Ο Γιάννης Εμμανουηλίδης, στην μακρά πορεία του στον χώρο της αυτοδιοίκησης, έδωσε το δικό του στίγμα και υπηρέτησε με αφοσίωση τους δημότες του.

Τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η παράταξη «Ενότητα Πολιτών»

Η παράταξη Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του Γιάννη Εμμανουηλίδη για την πρόωρη απώλειά του.

Ο Γιάννης Εμμανουηλίδης υπηρέτησε για πολλά χρόνια την τοπική αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης και ήταν πάντα ενεργό μέλος της κοινωνίας μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

H Δημοτική Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ»

Η Δημοτική Παράταξη «ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ» εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Γιάννη Εμμανουηλίδη, ο οποίος υπηρέτησε επί σειρά ετών στην τοπική αυτοδιοίκηση, αφήνοντας ως παρακαταθήκη στο Δήμο Ιωαννιτών το έργο του στον πρώην Δήμο Ανατολής.

Στην οικογένεια και τους οικείους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο να αντέξουν το βάρος της απώλειάς του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ