Συλλυπητήρια για το θάνατο του Δημήτρη Γιωτίτσα

dim giotitsas

dim giotitsas

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Δημήτρη Γιωτίτσα, εκφράζουν με ανακοινώσεις και μηνύματά τους άνθρωποι της αυτοδιοίκησης και δημοτικές παρατάξεις. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τετάρτη, στις τρεις το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας. 

Η Ενότητα Πολιτών

Ένας άνθρωπος που σημάδεψε με την προσφορά του τη σύγχρονη ιστορία της πόλης έφυγε σήμερα από κοντά μας.

Ο Δημήτρης Γιωτίτσας έδωσε το τελευταίο διάστημα σκληρή μάχη με το θάνατο αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στη σύζυγο, τα παιδιά, τα εγγόνια και όλους τους συγγενείς και φίλους του.

Υπήρξε ενεργό μέλος της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» προσφέροντας πάντα με ήθος και υπηρετώντας με συνέπεια την αυτοδιοίκηση από όποια θέση ευθύνης κατείχε.

Ο επικεφαλής της «Ενότητας Πολιτών – Νέα Γιάννενα» και Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, καθώς και όλα τα μέλη της παράταξης εκφράζουν τα ειλικρινή και θερμά συλληπητήριά τους στην οικογένειά του.

Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο φίλος και ο συμπολίτης μας Δημήτρης Γιωτίτσας, ύστερα από σκληρή μάχη που έδωσε με το θάνατο το τελευταίο διάστημα.

Ο Δημήτρης Γιωτίτσας, υπηρέτησε με ζήλο και συνέπεια επί πολλά χρόνια τον χώρο της αυτοδιοίκησης και άφησε το δικό του στίγμα, από όποια θέση και αν βρέθηκε.

Είναι μεγάλο το κενό που αφήνει στην σύζυγό του, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και όλους τους συγγενείς και φίλους.

Ο επικεφαλής της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΣ κ. Νίκος Γκόντας και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, απευθύνουν τα θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Η Λαική Συσπείρωση

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για το χαμό του Δημήτρη Γιωτίτσα, στην οικογένεια και τους οικείους του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων.

Η παράταξη «Γιάννενα Τώρα»

Με βαθιά θλίψη, πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Δημήτρη Γιωτίτσα, ο οποίος είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής της Δημοτικής Πινακοθήκης. Ήταν ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τη Δημοτική Πινακοθήκη, πάντοτε ήπιος και συναινετικός.

Η Δημοτική παράταξη «Γιάννενα Τώρα» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Θ. Γιωτίτσα και την υπόλοιπη οικογένεια του εκλιπόντος και εύχεται το παράδειγμά του να γίνει ο κανόνας για το Δήμο μας.

Η Αριστερή Παρέμβαση

Η «Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα» και η «Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο» εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια και τους φίλους του Δημήτρη Γιωτίτσα, που θήτευσε για χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο Γιαννίνων και στα πολιτικά πράγματα της πόλης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ιωαννίνων, αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του άδικου θανάτου του τέως Προέδρου του σώματος και επί πολλά χρόνια Δημοτικού Συμβούλου Δημητρίου Γιωτίτσα, ο οποίος υπηρέτησε το Δήμο και την Αυτοδιοίκηση με ανιδιοτέλεια, με συνέπεια και με υπευθυνότητα, την επιστήμη του με ήθος και υψηλή κατάρτιση και την κοινωνία με ευαισθησία και αυταπάρνηση, συνήλθε εκτάκτως και
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ
– Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην αγαπημένη του οικογένεια.
– Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του και να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του.
– Να διαθέσει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση των κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου.
– Να δοθεί το όνομά του σε οδό της πόλης.
– Να εκφωνήσει τον ύστατο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ιωαννίνων.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ