Σύλληψη αλλοδαπού έξω από το στρατόπεδο Περάματος για φωτιά που είχε ξεσπάσει..

Μία περίεργη υπόθεση ερευνά από αργά το απόγευμα η Ασφάλεια Ιωαννίνων. Όλα ξεκίνησαν όταν σε αστυνομία και πυροσβεστική σήμανε συναγερμός από εστία φωτιάς που ξέσπασε κοντά στο στρατόπεδο Περάματος. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και αξιοποιώντας μαρτυρίες και στοιχεία προχώρησε στην σύλληψη ενός αλλοδαπού που κινούνταν ύποπτα στην περιοχή. Πρόκειται για άνδρα Πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται στην Ασφάλεια Ιωαννίνων. Η εστία της φωτιάς έσβησε άμεσα χωρίς να προκύψει κανένας κίνδυνος.

Με δεδομένη την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην χώρα, το προανακριτικό έργο για το συγκεκριμένο συμβάν έχει αναλάβει η Ασφάλεια και όχι η Πυροσβεστική που συνήθως διεξάγει την σχετική έρευνα σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Αργά το απόγευμα και με διαφορά λίγης ώρας, οι αρχές κινητοποιήθηκαν και πάλι από εστία φωτιάς που ξέσπασε στην περιοχή του Μάτσικα, κοντά σε εγκαταλειμμένο κτίριο, στο οποίο βρίσκουν καταφύγιο αλλοδαποί.

Και στην περίπτωση αυτή η φωτιά έσβησε πριν πάρει την παραμικρή έκταση, ενώ από την έρευνα που έγινε προέκυψε ότι προήλθε από αμέλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ