Συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Σε τρεις συλλήψεις για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών προχώρησαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο οι αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού Ιωαννίνων.

Συγκεκριμένα:

Στα Γιάννινα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε μία συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (7,8) γραμμαρίων και μια συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους (0,9) γραμμαρίων.

Στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου (στο ύψος του Κρυφοβού), συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Ιωαννίνων, ένας 28χρονος αλλοδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο δράστης, βρέθηκε  στην κατοχή του και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Τέλος συνελήφθη μετά τα μεσάνυχτα στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού  Τμήματος Πωγωνίου, ένας 36χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Ά Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, χρηματικής ποινής -3.000- ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ