Συλλήψεις από την Άμεση Δράση για μεταφορά μεταναστών

amesi drasi astinomia

Ένας αλλοδαπός συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα από Αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης καθώς εντοπίστηκε στην περιφερειακή των Ιωαννίνων να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαπές και ένας αλλοδαπός, που στερούνταν των απαιτούμενων ταξιδιωτικών εγγράφων για τη νόμιμη είσοδό τους στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις παράτυποι μετανάστες είχαν εισέλθει νωρίτερα παράνομα στη χώρα, μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου, από όπου τους παρέλαβε ο οδηγός του αυτοκινήτου για να τους μεταφέρει στην ενδοχώρα έναντι οικονομικού ανταλλάγματος, το οποίο θα του παρέδιδαν όταν θα έφταναν στον προορισμό τους.

Κατασχέθηκε το συνολικό χρηματικό ποσό των 1.240 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή των παράτυπων μεταναστών καθώς και το παραπάνω αυτοκίνητο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ προανάκριση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ