Συγκινημένος από την υποδοχή, επόμενος στόχος το Παρίσι

stefanos n plateia

Συγκινημένος από την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν τα Γιάννινα δήλωσε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος με την ολοκλήρωσή της.

Συγκινημένος και έτοιμος να ανοίξει έναν νέο κύκλο με στόχο την επόμενη Ολυμπιάδα, στο Παρίσι.

 «Αυτό το μετάλλιο ανήκει στην Ελλάδα, ανήκει στην πόλη, ανήκει σε όλους σας» ανέφερε ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος αποθεώθηκε από εκατοντάδες κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία.

«Είμαι πολύ συγκινημένος. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι Έλληνας και έφερε αυτό το μετάλλιο στην Ελλάδα.. Έβαλα όλη μου την ψυχή.. Χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθε τόσος κόσμος εδώ, είναι πολύ συγκινητικό» ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε.

Επόμενος στόχος είναι το 2024, στο Παρίσι. «Τελείωσε ένας ολυμπιακός κύκλος και ανοίγει ένας νέος. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι καλύτερο», κατέληξε.

Ο πατέρας του Στέφανου, Βασίλης Ντούσκος εξέφρασε την συγκίνηση της οικογένειας. «Είμαστε ευτυχισμένοι. Τώρα θα ηρεμήσουμε θα προσπαθήσουμε να χαλαρώσει το παιδί» είπε με χαμόγελο. Η μητέρα του αθλητή, Μαρία Ντούσκου, είπε πως είναι συγκλονισμένη από την αγάπη του κόσμου. «Ήταν φοβερό το συναίσθημα στην πόλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ