Συγκέντρωση του ΚΚΕ ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο

kke mavili5

Συγκέντρωση με ομιλητή τον Μάκη Παπαδόπουλο οργανώνει το ΚΚΕ στις 27 Μαίου, στις επτάμισι το απόγευμα στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων.

«Να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα! Με ανατροπή γεννιούνται οι ελπίδες, κερδίζεις τη ζωή!». Αυτό είναι το κεντρικό σύνθημα του ΚΚΕ που την ίδια μέρα πραγματοποιεί συγκεντρώσεις σε δεκάδες πόλεις της χώρας.

Για την όσο πιο πλατιά διάδοση του καλέσματός του, το ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ να κάνουν «τη νύχτα μέρα», για να ενημερώσουν πλατιά τους εργαζόμενους, να πρωτοστατήσουν στους χώρους δουλειάς, στα εργατικά σωματεία, σε όλους τους φορείς του εργατικού – λαϊκού κινήματος για να οργανωθεί η πάλη, να προετοιμαστεί μαχητική απεργιακή απάντηση στο αντεργατικό νομοσχέδιο, που «γράφτηκε κατά παραγγελία του κεφαλαίου και της ΕΕ».

Είναι ώρα μάχης, σημειώνει, «για να μην περάσει το αντεργατικό έκτρωμα, για να ξηλωθεί όλο το αντεργατικό οπλοστάσιο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ».

Αναδεικνύοντας ότι τα νέα μέτρα είναι «προϋπόθεση για την ένταξη της Ελλάδας στο Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ», το Κόμμα σημειώνει ότι «τα όσα περιγράφονται στο κυβερνητικό νομοσχέδιο αποδεικνύουν ότι η καπιταλιστική ανάκαμψη απαιτεί μια ζωή κόλαση για τους εργαζόμενους, με ένταση της εκμετάλλευσης, όπως η τηλεργασία, με μεγέθυνση του απλήρωτου χρόνου εργασίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ