Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από το Δήμο Δωδώνης

dimarxeio dodonis

Στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας της Θεσσαλίας, προχωρά ο Δήμος Δωδώνης με τις κοινωνικές του υπηρεσίες, θέλοντας έτσι να βοηθήσει στην κάλυψη των άμεσων αναγκών που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι αυτοί, δεδομένων των τραγικών επιπτώσεων της κακοκαιρίας «Daniel» που έπληξε την περιοχή τους.

Ο Δήμος Δωδώνης βρίσκεται σε απευθείας επικοινωνία με τους εκπροσώπους των Δήμων των περιοχών που υπέστησαν τις ανυπολόγιστες καταστροφές, και ανακοινώνεται πως τα είδη που κατά προτεραιότητα απαιτούνται είναι:

1. ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (ενδεικτικά αναφέρουμε: Γάλα μακράς διάρκειας, Δημητριακά, Σνακ, Παξιμάδια, Φρυγανιές, Μπισκότα, Γλυκίσματα, Ψωμί τοστ και άλλα αρτοσκευάσματα, κονσέρβες και τυποποιημένα τρόφιμα, ζυμαρικά, όσπρια, ζάχαρη, χυμούς).

2. ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΟ

3. ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ-ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ (ενδεικτικά αναφέρουμε: Χαρτικά, Απορρυπαντικά, Πάνες για βρέφη και για ενήλικες, Οδοντόκρεμες, Σαπούνια).

4. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

5. ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΤΙΚΑ (για κουνούπια κτλ.)

Τονίζεται πως ΔΕΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΑ μέχρι νεωτέρας.

Ο Δήμος Δωδώνης και οι κοινωνικές του δομές συγκεντρώνουν τα προαναφερθέντα είδη επείγουσας ανάγκης, μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη 21/09/2023.

Η συγκέντρωση της βοήθειας γίνεται στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου της έδρας του Δήμου Δωδώνης, στην Αγία Κυριακή Θεριακησίου από τις 8:30 π.μ. ως τις 15:30 μ.μ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26543 60113 & 2654360144.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ