Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το Εργατικό Κέντρο

giannena eki

Η διεκδίκηση άμεσων μέτρων προστασίας, η ενίσχυση και οι προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού και η καταδίκη της καταστολής ήταν τα αιτήματα σωματείων, συλλόγων και φορέων που μετείχαν στην κινητοποίηση που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Η συγκέντρωση άνοιξε με χαιρετισμό του προέδρου του Σωματείου Επισιτισμού – Τουρισμού Δ. Ροσιλόβαλη.

Εκ μέρους των υγειονομικών χαιρέτισε ο γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ηπείρου, Μπάμπης Παππάς, ενώ από τους Φοιτητικούς Συλλόγους μίλησε ο Παναγιώτης Γούσιας από τον Σύλλογο Φοιτητών Ιατρικής Ιωαννίνων.

Ακόμη χαιρέτισαν ο Ν. Μελισσόβας από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και ο Β. Κρικώνης, γραμματέας του Συνδικάτου Οικοδόμων.

«Παρών» στην κινητοποίηση έδωσε και ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων, με τον Γ. Πραμαντιώτη, πρόεδρο του ΔΣ, να ζητά άμεσα μέτρα στήριξης του εισοδήματος των αυτοαπασχολούμενων εμπόρων.

Στη συγκέντρωση ξεχώρισε η συμμετοχή των μαθητών της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ιωαννίνων με τον πρόεδρο του Συλλόγου Π. Πιέρη να απευθύνει κάλεσμα στήριξης του αγώνα των σπουδαστών ενάντια στην υποβάθμιση των πτυχίων τους.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με κεντρική ομιλία από τον Σ. Ματσάγκα, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου και πρόεδρο του Συνδικάτου Φαρμακοϋπαλλήλων Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ