Συγχαρητήρια για τους Ηπειρώτες Ολυμπιονίκες

LONDINO_KOPHL1Μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες από τις Αλεξάνδρα Τσιάβου και Χριστίνα Γιαζιτζίδου (στο διπλό ελαφρό σκιφ) και της τέταρτης θέσης από τους Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη, Στέργιο Παπαχρήστου και Γιάννη Χρήστου (στην τετράκωπο), ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης προέβη στην παρακάτω δήλωση:

Θέλω να συγχαρώ τους Ηπειρώτες Ολυμπιονίκες Αλεξάνδρα Τσιάβου, Γιώργο Τζιάλλα και Γιάννη Τσίλη, καθώς και τους συναθλητές τους, για τις μεγάλες επιτυχίες που είχαν σήμερα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Μας γέμισαν χαρά και αισιοδοξία, στέλνοντας προς όλους -και ιδιαίτερα στη νεολαία -το μήνυμα ότι η συστηματική προσπάθεια, η επιμονή και η υπομονή στο τέλος έχουν απτά αποτελέσματα και επιβραβεύονται.

Άξιοι συγχαρητηρίων είναι επίσης οι προπονητές τους, οι Όμιλοι στους οποίους ανήκουν και βεβαίως οι γονείς τους, που όλα αυτά τα χρόνια τους συμπαραστέκονται και συνδράμουν τις προσπάθειές τους. Θέλω να πιστεύω ότι η σημερινή ημέρα, είναι η απαρχή μιας νέας λαμπρής περιόδου για την Κωπηλασία και ιδιαίτερα για τον Ηπειρωτικό Αθλητισμό.

Ο Δήμος Ιωαννιτών στο μήνυμά του αναφέρει:

Η σημερινή είναι μία από τις πιο σπουδαίες ημέρες για τη Γιαννιώτικη κωπηλασία. Δυο δικά μας παιδιά με τους συναθλητές τους, έγραψαν μια λαμπρή σελίδα κατακτώντας την τέταρτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η πόλη των Ιωαννίνων αισθάνεται υπερήφανη καθώς αποδεικνύεται πως κωπηλασία είναι ταυτισμένη με τα Γιάννινα και μπορεί να αποτελέσει το δυνατό της σημείο και τα επόμενα χρόνια.

Ο Γιάννης Τσίλης και ο Γιώργος Τζιάλλας, έδωσαν έναν τιτάνιο αγώνα. Το παράδειγμά τους είναι σίγουρο ότι θα βρει μιμητές στην πόλη μας. Ελπίζουμε κι άλλα παιδιά να αγκαλιάσουν με τον ίδιο ζήλο την Παμβώτιδα.

Ο Δήμος Ιωαννιτών συγχαίρει τους Γιαννιώτες Ολυμπιονίκες και την Εθνική Ομάδα της Κωπηλασίας.

Συγχαίρει το Ναυτικό Όμιλο για τη σπουδαία δουλειά που κάνει και το ήθος που διδάσκει.

Ο Δήμος Ιωαννιτών συγχαίρει επίσης την Αλεξάνδρα Τσιάβου από την Ηγουμενίτσα που μαζί με την Χριστίνα Γιατζίδου κατέκτησαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.

Σήμερα μπορεί να μην υπάρχουν τείχη για να γκρεμιστούν κατά την υποδοχή τους, όμως τέτοιες επιτυχίες μπορούν να ορθώσουν ένα τείχος αισιοδοξίας καθώς αποδεικνύουν περίτρανα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και στα δύσκολα.

Θερμά συγχαρητήρια στους δικούς μας Ολυμπιονίκες!

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες από την Αλεξάνδρα Τσιάβου και την Χριστίνα Γιαζιτζίδου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών της κωπηλασίας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη στις δυο αθλήτριές μας και την Ομοσπονδία που τις στηρίζει.

Ιδιαίτερα, για τη συμπατριώτισσα μας Αλεξάνδρα, θέλω να πω ότι δικαίωσε τον εαυτό της, την οικογένειά της, τους ανθρώπους που την πίστεψαν και την πιστεύουν και έκανε υπερήφανους όλους εμάς τους Θεσπρωτούς».

Mε την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου από την Αλεξάνδρα Τσιάβου και τη Χριστίνα Γιαζιτδίδου, ο Δήμαρχος Ηγ/τσας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Συγχαίρω τη Θεσπρωτή πρωταθλήτρια Αλεξάνδρα Τσιάβου, καθώς και τη συναθλήτριά της Χριστίνα Γιαζιτζίδου, για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς αγώνες που διεξάγονται στο Λονδίνο.

Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία για τη χώρα μας, που είναι ιδιαίτερη τιμητική και για την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Ηγουμενίτσα.

Η προσπάθεια χρόνων που καταβάλλει η Θεσπρωτή αθλήτρια επιβραβεύεται για μια ακόμη φορά και μας κάνει περήφανους για το γεγονός ότι ο Νομός, μέσω της Αλεξάνδρας, διακρίνεται παγκοσμίως.

Πραγματικά συγχαρητήρια αξίζουν βέβαια και στους προπονητές της Θεσπρωτής Ολυμπιονίκη, στο Δημοτικό Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας που την ανέδειξε και κυρίως στους γονείς της, για τη στήριξη που της παρείχαν όλα αυτά τα χρόνια.

Εύχομαι στη νεολαία μας να μιμηθεί την Αλεξάνδρα, που εκτός από παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης είναι και ακέραιος χαρακτήρας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ