Συγχαίρουν τη Δίωξη, περιμένουν από την πολιτεία

igoumenitsa narkotika

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσπρωτίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης και την σύλληψη 10 μελών της η οποία προέβαινε συστηματικά στην διακίνηση ινδικής κάνναβης στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας σε τουλάχιστον 40 χρήστες.

Διαβάστε αναλυτικά: Δέκα συλλήψεις, 40 εμπλεκόμενοι, δεκάδες αγοραπωλησίες ναρκωτικών

Η Ένωση Αστυνομικών εξάρει το έργο του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και σημειώνει: «Οι συνάδελφοί μας αποδεικνύουν για μία ακόμη φορά το επιτυχές τους έργο στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, με σκοπό να μην διοχετευτούν αυτά στη ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ κοινωνία και στα ΠΑΙΔΙΑ μας, αλλά και στη γενικότερη διασφάλιση του αισθήματος ασφαλείας των συμπολιτών μας.

 Για την επίτευξη αυτών κάποιοι συνάδελφοι εργάσθηκαν μεθοδικά και επίμονα αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία  διαθέτοντας ατελείωτες ώρες εργασίας, έχοντας στη διάθεσή τους ελάχιστα μέσα.

  Επαναλαμβάνουμε για μια ακόμη φορά ότι ο Νομός μας, παρά το ότι γειτονεύει με την Αλβανία και διέρχονται καθημερινά χιλιάδες κόσμου λόγω της γεωγραφικής του θέσης, είναι από τους ασφαλέστερους στη χώρα και αυτό οφείλεται στον επαγγελματισμό και το κόπο όλων των Υπηρεσιών της ΔΑ Θεσπρωτίας.

  Περιμένουμε από την πολιτεία την έμπρακτη αναγνώριση και από την κυβέρνηση την τήρηση των προεκλογικών δεσμεύσεων της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ