Σχολεία από την Ελλάδα στον ΝΟΙ

Γνωστή σε κάθε γωνιά της χώρας είναι η παράδοση της πόλης των Ιωαννίνων στο άθλημα της Κωπηλασίας, καθώς και η μακρά ιστορία μαζί με τις μεγάλες επιτυχίες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων!

Αυτός είναι ο λόγος που ανά διαστήματα ο Ν.Ο.Ι. δέχεται επισκέψεις σχολείων απ’ όλη την Ελλάδα τα οποία, ερχόμενα για εκδρομή στα Γιάννενα, συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμά τους και μία ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του!

Στο πλαίσιο αυτό, επισκέφθηκε τον Ν.Ο.Ι. το 4ο Λύκειο Καλαμάτας, το οποίο βρέθηκε αυτές τις ημέρες στην πόλη για εκδρομή.

Τους 40 περίπου μαθητές μαζί με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς υποδέχθηκαν στον Όμιλο οι προπονητές Αγγελική Γκρέμου και Δημήτρης Δερέκας, οι οποίοι ξενάγησαν τα παιδιά στο γραφείο με τα κύπελλα, στα λεμβαρχεία με τις βάρκες των Ολυμπιονικών και τον Παγκόσμιων Πρωταθλητών και στο κλειστό γυμναστήριο του Ομίλου, στα εργόμετρα του οποίου μάλιστα τους έδειξαν την τεχνική της Κωπηλασίας.

Παράλληλα, οι προπονητές μίλησαν στους επισκέπτες μαθητές για τη μακρά ιστορία του Ν.Ο.Ι., την παράδοση που έχουν τα Γιάννενα εδώ και δεκαετίες στο άθλημα της Κωπηλασίας, για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του Ομίλου και φυσικά για τις απαιτήσεις ενός αθλήματος δύσκολου αλλά ιδιαίτερα γοητευτικού, το οποίο φέρνει όσους ασχολούνται μ’ αυτό σε καθημερινή άμεση επαφή με τη φύση και το υγρό στοιχείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ