Στυλιανίδης- Καχριμάνης, ανεπίσημα στο Μέτσοβο

STYLIANIDHS_KAXRIΑπό την προσωπική σελίδα του Περιφερειάρχη Ηπείρου στο Facebook πληροφορηθήκαμε ότι ο Υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης είχε ανεπίσημη συνάντηση με τον κ. Αλέκο Καχριμάνη στο Μέτσοβο.

Η συζήτηση των δύο ανδρών επικεντρώθηκε σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος αλλά και γενικότερα ζητήματα. Τον κ.Στυλιανίδη συνόδευε ο βουλευτής Τρικάλων Κώστας Σκρέκας, ενώ στην συνάντηση παραβρέθηκε και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Ντέτσικας.

Βέβαια επειδή η Ήπειρος δεν εξαντλείται στο Μέτσοβο αλλά κι επειδή τα ζητήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι και πολλά και μεγάλα, καλό θα είναι ο υπουργός Εσωτερικών πέρα από τις ανεπίσημες επισκέψεις να κάνει και μία επίσημη για να ασχοληθεί με όλα αυτά.

Ελπίζουμε πάντως ότι με αφορμή την ανεπίσημη επίσκεψη στο Μέτσοβο να ενημερώθηκε πως μια τέτοια περιοχή μένει για μια βδομάδα χωρίς νερό λόγω των προβλημάτων ή και των αδυναμιών του τοπικού δήμου.

Εκτός αν του πρόσφεραν εμφιαλωμένο.

Και μία τελευταία σημείωση… Όλα αυτά συμβαίνουν στο Μέτσοβο την ώρα που έχει πουληθεί η Δωδώνη, οι κτηνοτρόφοι είναι ανάστατοι και η Ήπειρος, όπως και να το κάνουμε, δεν χαίρεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ