Στους 1553 οι εμβολιασμοί στα πέντε νοσοκομεία της Ηπείρου

emvoliasmoi

Στους 1553 ανέρχονται οι εμβολιασμοί που ήδη έγιναν στα πέντε νοσοκομεία της Ηπείρου. Από το μεσημέρι της Πέμπτης η διαδικασία ξεκίνησε και στα Νοσοκομεία Πρέβεζας και Φιλιατών. Κατά την πρώτη μέρα στην Πρέβεζα πραγματοποιήθηκαν 31 εμβολιασμοί και στους Φιλιάτες έγιναν 40 εμβόλια.

Στην Πρέβεζα πρώτος εμβολιάστηκε ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου, Γιάννης Μπαΐλης και  ακoλούθησαν  ο προϊστάμενος Νοσηλευτικής της Παθολογικής Κλινικής Θωμάς Κατσάβαρος, η αναπληρώτρια προϊσταμένη των ΤΕΠ Αγγελική Μάλλιου, ο Διευθυντής των Διοικητικών Υπηρεσιών Βασίλης Παππάς και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας Δημήτρης Σκανδάλης.

Στους Φιλιάτες την αρχή έκανε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Χρήστος Τσούρας και ακολούθησε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων του Νοσοκομείου πνευμονολόγος Πέτρος Οικονομίδης και η Διευθύντρια της νοσηλευτικής υπηρεσίας κα Πετρούλα Κόντου.

Στην Άρτα οι εμβολιασμοί είχαν ξεκινήσει την Κυριακή και μέχρι τώρα φτάνουν στους 229 ενώ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και το Νοσοκομείο Χατζηκώστα έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 1253 εμβόλια.

Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά ενώ μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί καμία σοβαρή παρενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ