Στους πολύτεκνους η Αν. Δημ. Πρωτοπορία

Την στήριξη της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας και του επικεφαλής Νίκου Γκόντα, μετέφερε ο Δημοτικός  Σύμβουλος Νίκος Τσόλης προς τον Πρόεδρο των πολυτέκνων και τους ίδιους τους πολύτεκνους  του Νομού Ιωαννίνων, κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Καμπέρειο.

Ο κ. Τσόλης εκπροσώπησε την παράταξή του στην εκδήλωση σημειώνοντας ότι αυτή συμβάλλει ώστε να βγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

«Οι πολύτεκνοι είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της κοινωνίας μας, το οποίο προσφέρει τα μέγιστα. Είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε στο πλάι αυτών των οικογενειών με όποιον τρόπο μπορούμε. Οι πολύτεκνες οικογένειες είναι εκείνες που σε δύσκολους καιρούς ενισχύουν το δημογραφικό ζήτημα της χώρας μας. Η παράταξη μας, όπως στο παρελθόν έτσι και στο μέλλον, θα βοηθήσει τα μέγιστα έτσι ώστε να ενισχυθεί η πολύτεκνη οικογένεια πολυεπίπεδα. Με συντονισμένες προσπάθειες θα πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί η δύσκολη καθημερινότητα των μελών τους. Είναι αδιανόητο για μας να μη στηρίζεται σήμερα η πολύτεκνη οικογένεια από την πολιτεία και ιδιαίτερα από τον Δήμο, ο οποίος έχει ιερή υποχρέωση να στηρίζει τους πολύτεκνους όπως και όπου μπορεί. Η μείωση της τιμής του νερού από την ΔΕΥΑΙ απαλλαγή των δημοτικών τελών η δωρεάν συμμετοχή σε εκδηλώσεις του Πνευματικού Κάντρου, ακόμη και η παροχή προϊόντων καθημερινότητας από το κοινωνικό  παντοπωλείο και φάρμακα, είναι μερικές παροχές που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας πολύτεκνων. Είναι δική μας υποχρέωση και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να γίνουν όλα αυτά πράξη» κατέληξε ο κ. Τσόλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ