Στον Υπουργό τα προβλήματα των χοιροτρόφων της Ηπείρου

xoirotrofia

Ο Πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Χοιροτρόφων Ηπείρου συναντήθηκαν με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προκειμένου να εξετάσουν την επίλυση του θέματος της μη καταβολής της ενίσχυσης Covid-19 σε ορισμένους χοιροτρόφους παραγωγούς που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Υπουργός από την πλευρά του υποσχέθηκε ότι το θέμα αυτό θα λυθεί πολύ σύντομα και οι υπόλοιποι παραγωγοί που δεν είχαν λάβει την ενίσχυση ενώ ήταν δικαιούχοι θα λάβουν την ενίσχυση το πιο πιθανόν εντός του Απριλίου 2022.

Επιπλέον συζητήθηκαν ευρύτερα προβλήματα του κλάδου της χοιροτροφίας στη χώρα μας. Ο Υπουργός από την πλευρά του έκανε σαφές ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα στήριξης του κλάδου ώστε να ενισχυθούν οι παραγωγοί του πρωτογενούς τομέα έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν στις ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες που έχουν προκύψει.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου Χοιροτρόφων Ηπείρου, με ανακοίνωσή τους,  ευχαριστούν ιδιαίτερα την κ. Μ. Κεφάλα, Βουλευτή Ιωαννίνων, για το ενδιαφέρον της και τις ενέργειές της στην κατεύθυνση της επίλυσης του θέματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ