Στον Σπ. Ριζόπουλο ο Δημήτρης Παππάς

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη “Ορίζοντες Ηπείρου” του Σπύρου Ριζόπουλου ανακοίνωσε ο Δημήτρης Παππάς, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πρέβεζας.

Ο Δημήτρης Παππάς, έχει μακρά αυτοδιοικητική και κομματική πορεία ενώ πριν από λίγο καιρό είχε ανακοινώσει εκ νέου την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Πρέβεζας.

Η απο κοινού ανακοίνωση που έκανε με τον Σπύρο Ριζόπουλο σίγουρα αποτέλεσε έκπληξη και αναμένεται να προκαλέσει περισσότερα μποφόρ στο ήδη φουρτουνιασμένο γαλάζιο τοπίο της Πρέβεζας.

“Προχωρώ σε αυτήν την κίνηση γιατί είμαι πεπεισμένος ότι τα προβλήματα του τόπου μου, της Πρέβεζας, ξεπερνούν πλέον τα όρια και την δικαιοδοσία του Δήμου Πρεβέζης. Είναι πολύ πιο σύνθετα και απαιτούν συνεργασίες ευρύτερες σε επίπεδο Περιφέρειας για να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Παππάς.

“Θεωρώ πως ο Δημήτρης Παππάς έπραξε το σωστό και επέλεξε να δώσει τον αγώνα της αυτοδιοίκησης στις περιφερειακές εκλογές. Γιατί γνωρίζει ότι τα εργαλεία που διαθέτει η Περιφέρεια είναι πολύ πιο ισχυρά και αποτελεσματικά από τον Δήμο. Ο ίδιος διαθέτει τόσο την εμπειρία όσο και το ήθος και την ακεραιότητα που απαιτείται για να κάνουμε πράξη την έννοια της Περιφερειακότητας. Είναι άνθρωπος δοκιμασμένος και επιτυχημένος τόσο πολιτικά όσο και επαγγελματικά. Είναι δίπλα στους συμπολίτες του και όχι απέναντι ή μπροστά τους. Και είμαι σίγουρος πως η δική του συμπόρευση θα βρει και άλλους συνεχιστές εντός της δημοτικής του παράταξης και των υποστηρικτών του προκειμένου να γίνουμε όλη μια ομάδα και να πορευτούμε μαζί μέχρι την τελική νίκη στις εκλογές του Μαΐου”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο Σπύρος Ριζόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ