Στον Δήμο Δωδώνης ο βουλευτής Γιάννης Στέφος

stefos ntakal 2

stefos ntakal 2

Με τον δήμαρχο Δωδώνης Χρήστο Ντακαλέτση και μέλη της Δημοτικής Αρχής συναντήθηκε ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Στέφος.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά οι λεπτομέρειες της συνάντησης που είχε ο κ. Ντακαλέτσης με την Υπουργό Πολιτισμού κα. Λυδία Κονιόρδου σχετικά με θέματα που αφορούν στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης. Ενημερώθηκε ο κ. Στέφος, πως ένα από τα βασικά θέματα της συνάντησης ήταν η ένταξη του αρχαίου θεάτρου στον παγκόσμιο κατάλογο της Unesco, καθώς και η λειτουργία του κυλικείου και του πωλητηρίου στον αρχαιολογικό χώρο.

Στη συνέχεια διερευνήθηκε η δυνατότητα χρηματοδότησης από εθνικούς πόρους και η προοπτική οικονομικής στήριξης υποδομών απαραίτητων για τη λειτουργία του Δήμου, καθώς ο δήμος είναι αρκετά μεγάλος και με πολλές ανάγκες. Τέλος, συζητήθηκε η πορεία της κατασκευής των έργων της Ιόνιας Οδού που αφορούν στον Δήμο Δωδώνης.

Στο τέλος της συνάντησης ο Γ. Στέφος δήλωσε, πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Δήμου Δωδώνης, προσπαθώντας να βοηθήσει στην προώθηση και επίλυση σημαντικών προβλημάτων της περιοχής.

Στη συνέχεια, ο κ. Στέφος επισκέφτηκε το Κ.Υ. Μετσόβου, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή κ. Μεταξά και το υπόλοιπο ιατρικό και διοικητικό προσωπικό. Στη συνάντηση ο διευθυντής και το προσωπικό εξέθεσαν προβλήματα και δυσλειτουργίες που απασχολούν το προσωπικό και τους ασθενείς του Κ.Υ.

Η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα και ο βουλευτής ενημερώθηκε για την κατάσταση του Κέντρου, ενώ δεσμεύτηκε για την προώθηση των προβλημάτων προς το αρμόδιο υπουργείο και την προσπάθεια για εξεύρεση λύσεων.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ