Στον “αέρα” ο διαγωνισμός για δύο κυκλικούς κόμβους στην Περιφερειακή των Ιωαννίνων

isopedos komvos

Στον αέρα είναι ο διαγωνισμός για την κατασκευή δύο κυκλικών κόμβων προκειμένου να βελτιωθεί η Περιφερειακή Οδός των Ιωαννίνων και να αντιμετωπιστούν σοβαρά ζητήματα οδικής ασφάλειας.

Πρόκειται για ένα έργο με συνολικό προϋπολογισμό 2,3 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο δημοπρατεί η Περιφέρεια Ηπείρου.

Η απόφαση είχε ληφθεί στις αρχές Ιουλίου απο την Οικονομική Επιτροπή και με στόχο την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας μετά από πολλά ατυχήματα και δυστυχήματα στην υποτιθέμενη παράκαμψη της πόλης των Ιωαννίνων.

Ένα από τα πιο επικίνδυνα σημεία είναι η διασταύρωση της περιφερειακής με την Εθνική Οδό Ιωαννίνων- Ηγουμενίτσας στο ύψος των Καρδαμιτσίων.

Ο ένας κυκλικός κόμβος θα κατασκευαστεί στη διασταύρωση της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας με τη Λεωφόρο Στρατηγού Μακρυγιάννη και την Περιφερειακή και ο δεύτερος στη Χ.Θ. 8+167,88 περίπου της Περιφερειακής Οδού.

Το έργο συντίθεται στις κατηγορίες εργασιών: ΟΔΟΠΟΙΙΑ με προϋπολογισμό 1.643.353,21€ και ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ με προϋπολογισμό 254.374,40€ (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).

Ως καταληκτική ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 13η Σεπτεμβρίου 2021, ώρα λήξης της υποβολής προσφορών ορίζεται η 15:00μ.μ.

Ως ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 17η Σεπτεμβρίου 2021, ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 10:00π.μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ