Στον αέρα και πάλι ο διαγωνισμός για τα LED

led new

Στην επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού για την αντικατάσταση του οδοφωτισμού στην έκταση του Δήμου Ιωαννιτών προχώρησε η Περιφέρεια Ηπείρου.

Από την ακύρωση του προηγούμενου διαγωνισμού παρήλθαν μερικοί μήνες, διάστημα κατά το οποίο έγιναν οι απαραίτητες αλλαγές και συμπληρώσεις στα τεύχη δημοπράτησης με σκοπό να υπάρξει μεγαλύτερος ανταγωνισμός.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 15,4 εκατομμύρια χωρίς ΦΠΑ και η υποβολή φακέλων ξεκινά από τις 30 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 22 Νοεμβρίου.

Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης για την παροχή των Υπηρεσιών προκύπτει από την εξοικονόμηση της Ενεργειακής Κατανάλωσης στην διάρκεια των 12 ετών και ανέρχεται στο ποσό των 19.192.214,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ:15.447.592,00).

Από το ποσό της εξοικονόμησης της ενεργειακής κατανάλωσης θα καλύπτονται οι αμοιβές του Αναδόχου (Σύμβαση Ενεργειακής Απόδοσης – ΣΕΑ), και οι τιμές έχουν υπολογισθεί για το έτος βάσης ενεργειακής κατανάλωσης στην τιμή kWh:0,16€/kWh για το αντίστοιχο έτος και το σύνολο της Συμβατικής Περιόδου.

Σε ό,τι αφορά την υφιστάμενη κατάσταση των υποδομών Συστημάτων Οδικού και Αστικού

Ηλεκτροφωτισμού, αυτές περιλαμβάνουν 17.624 Φωτιστικά / Λαμπτήρες / Προβολείς.  

Το σύνολο αυτών θα αντικατασταθεί στο πλαίσιο υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ