Στο Υπουργείο τρεις Περιφερειάρχες για τους οδικούς άξονες

E-65

E-65Ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τις εξελίξεις στα μεγάλα οδικά έργα θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών. Η σύσκεψη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου και γίνεται ύστερα από πρωτοβουλία του Αναπληρωτή Υπουργού και βουλευτή Ιωαννίνων Σταύρου Καλογιάννη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν κληθεί μεταξύ των άλλων οι τρεις Περιφερειάρχες Ηπείρου, Θεσσαλίας και Δυτικής Μακεδονίας, καθώς η συζήτηση αναμένεται να επικεντρωθεί στον άξονα Ε65.

Οι εξελίξεις για το έργο αυτό δεν είναι καθόλου θετικές, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες από το Υπουργείο το φέρουν οριστικά εκτός χρηματοδότησης. Βέβαια οι πιέσεις τόσο από τις τοπικές κοινωνίες όσο και από τους βουλευτές των τριών Περιφερειών είναι πολλές, όμως γραμμή «άμυνας» της πολιτικής ηγεσίας είναι πως όποιο έργο δεν κρίνεται οικονομικά συμφέρον δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Οι ίδιες πηγές θέλουν να βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και η Ιόνια Οδός, με όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη της να παραμένουν ανοιχτά.

Το τοπίο πάντως για τα μεγάλα έργα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα κι αφού οι τράπεζες που τα χρηματοδοτούν πουν τον τελευταίο λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ