Στο Βαλκανικό βάθρο και οι οκτώ κωπηλάτες του ΝΟΙ

BALKANIKO NOI

BALKANIKO NOI

Εξοικειωμένοι με το βάθρο οι νεαροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, το πάτησαν για μία ακόμη φορά στο πλαίσιο του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στην Καστοριά.

Και οι οκτώ Γιαννιώτες κωπηλάτες κατέκτησαν μετάλλια και πρωτιές με τα πληρώματά τους στο Βαλκανικό, ενώ κάποιοι απ’ αυτούς στόλισαν το στήθος και δεύτερη φορά, αποδεικνύοντας το υψηλό αγωνιστικό τους επίπεδο και στην τελευταία διοργάνωση της Κωπηλασίας για τη φετινή σεζόν.

Η «συγκομιδή» για τους αθλητές του Ν.Ο.Ι. άκρως ικανοποιητική, ανέρχεται σε πέντε μετάλλια όλων των χρωμάτων!

Πιο αναλυτικά, χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Κώστας Βαρδάκας και Άρης Γραμμενιάτης στη Δίκωπο άνευ των Εφήβων. Ασημένια μετάλλια πήραν ο Θανάσης Παλαιοπάνος στην Τετράκωπο άνευ Εφήβων, οι Παντελής Σωτηρακόπουλος, Κώστας Βαρδάκας, Άρης Γραμμενιάτης, Θανάσης Παλαιοπάνος και Χρήστος Λιούγκος στην Οκτάκωπο Εφήβων, και η Βίκυ Ντότη με το πλήρωμα της Οκτακώπου Νεανίδων. Τέλος, χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γιώργος Γραμμενιάτης και Ανδριανός Οικονόμου στο αγώνισμα της Οκτακώπου των Παίδων.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων συγχαίρει θερμά όλους τους αθλητές του Ομίλου και τους προπονητές τους για τις νέες αυτές σημαντικές διακρίσεις στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ