Στο σκοτάδι η έρευνα για τον 20χρονο σπουδαστή… Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα από την Αστυνομία

BAGGELHS GIAKOYMAKHS

BAGGELHS GIAKOYMAKHSΜία εβδομάδα αγωνίας αλλά κι ερευνών συμπληρώνεται σήμερα από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, σπουδαστή στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Μία εβδομάδα εντατικών ερευνών, από την Αστυνομία, την ΕΜΑΚ, την Πυροσβεστική αλλά κι από εθελοντές, η οποία δεν απέδωσε το κρίσιμο στοιχείο που θα μπορούσε να δείξει που βρίσκεται ο Βαγγέλης.

Οι έρευνες ξεκίνησαν και πάλι από το πρωί, με την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ να ελέγχουν τη λίμνη αλλά και σημεία που βρίσκονται περιμετρικά της Παμβώτιδας.

Την ίδια ώρα η τοπική αστυνομία έχει ερευνήσει εξονυχιστικά τις μαρτυρίες και τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο 20χρονος σπουδαστής από το Ρέθυμνο περνούσε δύσκολα στη Σχολή του καθώς δεχόταν συνεχώς τα πειράγματα και την απαξίωση των συμφοιτητών του.

Μάλιστα ένα πρόσωπο φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκηνικό αυτό. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, το συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο έχει αποφοιτήσει, εντοπίστηκε από την αστυνομία και ανακρίθηκε.

Η λίμνη, η παραλίμνιος, η περιοχή της Λαψίστας και ο λόγος της Καστρίτσας, ελέγχθηκαν χθες σχολαστικά από το ελικόπτερο με το οποίο εθελοντικά πέταξε ο γνωστός Γιαννιώτης επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος.

Η πτήση διήρκησε περισσότερο από τρεις ώρες. Η έρευνα ήταν ενδελεχής, χωρίς όμως να προκύψει το παραμικρό στοιχείο.

Παράλληλα η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει απευθυνθεί και σε ιδιωτικό ντετέκτιβ ζητώντας και τη δική του συνδρομή στην έρευνα.

Όλα πάντως δείχνουν να βρίσκονται στο σημείο μηδέν… Στο απόλυτο σκοτάδι και εξετάζονται πλέον όλα τα ενδεχόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ