Στο προσκήνιο οι υποψήφιοι του Μωυσή Ελισάφ..

elisaf_ipopsifioi

Τον βασικό κορμό του ψηφοδελτίου του παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής ο επικεφαλής της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή» και υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ. Σε μία διαφορετική εκδήλωση, που δεν είχε τα χαρακτηριστικά της επίσημης, ο Μωυσής Ελισάφ και οι συνεργάτες του είχαν την πρώτη συνάντηση με τους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης και την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου. Αν κάτι χαρακτηρίζει το ψηφοδέλτιο του Μωυσή Ελισάφ αυτό είναι η συμμετοχή πολλών νέων ανθρώπων αλλά και γνωστών στην τοπική κοινωνία, όπου ο καθένας έχει αφήσει το θετικό του αποτύπωμα.

Στοιχείο που τους συνδέει είναι η αγάπη για την πόλη αλλά και η διάθεση για προσφορά στον τόπο που ζούνε και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά και κοινωνικά.

«Θα πορευτούμε με λογισμό και όνειρο, με αρετή και τόλμη για να αποτελέσουμε την μεταρρυθμιστική δύναμη που θα αλλάξει νοοτροπίες και θα δώσει νέο ύφος και ήθος στην εξουσία» δήλωσε ο κ. Ελισάφ και συμπλήρωσε ότι σκοπός είναι να ανοίξει ένας άλλος δρόμος για μία εξωστρεφή πόλη, για μία νέα εποχή για τα Γιάννινα.

Ο κ. Ελισάφ επανέλαβε ότι η παράταξη αποτελεί μία ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη αυτοδιοικητική δύναμη, που επιχειρεί να ενώσει πολίτες ανεξάρτητα από την πολιτική τους ταυτότητα και την κομματική ένταξη.

Καθ’ οδόν προς τις εκλογές θα πορευτεί χωρίς άγονες αντιπαραθέσεις και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Επιλογή της είναι να προβάλλει τις θέσεις και τις απόψεις χωρίς οξύνσεις και διχαστικές κορώνες.

«Ελπίζουμε ότι θα αποτελέσουμε την δύναμη αλλαγής», τόνισε ενώ αναφερόμενος στους υποψηφίους που στελεχώνουν το συνδυασμό σημείωσε ότι πρόκειται για άξιους συμπολίτες όλων των επαγγελματικών, κοινωνικών χώρων και των πολιτικών χώρων. Το πιο ζωντανό κομμάτι της πόλης!

Η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ όπως ανέφερε ο επικεφαλής της παράταξης, οι επιτροπές που έχουν συγκροτηθεί ολοκληρώνουν την κατάρτιση του προγράμματος.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν πάνω από εβδομήντα άτομα, τα οποία στελεχώνουν το κεντρικό ψηφοδέλτιο καθώς και το ψηφοδέλτιο της Κοινότητας Ιωαννίνων.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ