Στο ΠΠΝΙ ο Κερκυραίος γιατρός που επικαλείται παράλυση

panepistimiako ioanninon

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων διακομίστηκε το βράδυ της Τετάρτης ο γιατρός Σπύρος Σκιαδόπουλος, από την Κέρκυρα, ο οποίος ισχυρίζεται ότι παρέλυσαν τα κάτω άκρα του μετά και την δεύτερη δόση του εμβολίου.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να υπάρξει πλήρης αποτύπωση της κατάστασης της υγείας του.

Το συγκεκριμένο συμβάν έχει προκαλέσει σάλο στο πανελλήνιο μετά την καταγγελία που έκανε ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ότι επικαλέστηκε την παράλυση όταν πληροφορήθηκε ότι έχει κινηθεί ΕΔΕ σε βάρος του.

«Ένας συνάδελφος ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τον εμβολιασμό στο Κέντρο Υγείας της Κέρκυρας, έκανε το λάθος να εμβολιάσει εκτός σειράς κάποιους ανθρώπους. Εκ των υστέρων δημιούργησε όλο αυτό τον ντόρο πηγαίνοντας μία φορά στο νοσοκομείο Κέρκυρας και λέγοντας ότι έχει σοβαρό πρόβλημα δύσπνοιας και ασθματική κρίση. Πήγε σπίτι του με διάγνωση ψυχογενής δύσπνοια. Χθες πήγε και είπε ότι έχει παράλυση, δεν έχει καμία παράλυση. Νομίζω ότι εκκρεμεί μία ΕΔΕ» ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Από την Πέμπτη το πρωί πάντως ο συγκεκριμένος γιατρός θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων θα αποφανθούν για την πραγματική κατάσταση της υγείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ