Στο Πολυδύναμο η διαχείριση ύποπτων περιστατικών

karvelis xatzikosta

Το Νοσοκομείο Χατζηκώστα επισκέφθηκε την Κυριακή ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης ο οποίος είχε την δυνατότητα να ενημερωθεί διεξοδικά για την λειτουργία του.

Ο κ. Καρβέλης συζήτησε εκτενώς με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Σπύρο Δερδεμέζη για όλα τα προβλήματα που υπάρχουν καθώς και τους τομείς που πρέπει να ενισχυθούν και δεσμεύτηκε για την ενίσχυση του νοσηλευτικού ιδρύματος με προσωπικό, κυρίως νοσηλευτές.

Εκτενής συζήτηση έγινε για το Πολυδύναμο το οποίο, όπως φαίνεται, θα συνεχίσει να λειτουργεί ως χώρο για την διαχείριση των ύποπτων κρουσμάτων κορωνοιού.

Καθ’ οδόν για το χειμώνα και με δεδομένη την αύξηση των κρουσμάτων που ήδη καταγράφεται θεωρείται ζωτικής σημασίας για κάθε νοσοκομείο, η δημιουργία χώρων που δεν θα επηρεάζουν τις κεντρικές εγκαταστάσεις για την διαχείριση τέτοιων περιστατικών.

Έτσι μπορεί να προστατευθεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, οι ίδιοι οι ασθενείς και οι συνοδοί τους και φυσικά να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία.

Στο Χατζηκώστα για την διαχείριση των περιστατικών αυτών θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούνται οι εγκαταστάσεις του Πολυδύναμου καθώς οι εισαγωγές έχουν ανασταλεί αφού οι συγκεκριμένες κατηγορίες ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ