Στο Νοσοκομείο της Άρτας την Τρίτη η Μίνα Γκάγκα

mina gkagka

Την Τρίτη 3 Μάϊου, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Άρτας ΝΔ και Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στύλιο και τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Ιωάννη Καρβέλη, θα πραγματοποιήσουν διαδοχικές επισκέψεις στις Δομές Υγείας της πόλης της Άρτας.

Αρχικά, θα γίνει σύσκεψη στο Νοσοκομείο Άρτας, κατά τη διάρκεια της οποίας, η κα Γκάγκα θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί και να συνομιλήσει μεΙατρούς, Νοσηλευτές, Διευθυντές,το διοικητικό συμβούλιο και εκπροσώπους των εργαζομένων του Νοσοκομείου.Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι κύριοι Στύλιος και Καρβέλης.

Έπειτα, θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας (Κ.Υ), και στο Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) στο παλαιό Νοσοκομείο Άρτας. Θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ενημέρωσης και συνεργασίας με τους Διευθυντές όλων των Κ.Υ του νομού, τους υπεύθυνους του ΚΕΦΙΑΠ, καθώς και με τους εκπροσώπους τουΙατρικού, Οδοντιατρικού και Φαρμακευτικού συλλόγου.

Η ανακοίνωση για την επίσκεψη της Υπουργού έγινε από τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Στύλιο.

Η κ. Γκάγκα πάντως και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα επισκεφθεί και το Νοσοκομείο της Πρέβεζας ενώ την Τετάρτη θα επισκεφθεί τα νοσοκομεία των Ιωαννίνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ