Στο μικροσκόπιο του ΤΑΙΠΕΔ το λιμάνι…

Στο μικροσκόπιο του ΤΑΙΠΕΔ μπαίνει το λιμάνι της Ηγουμενίτσας στο πλαίσιο της πρόθεσης παραχώρησης δραστηριοτήτων σε ιδιώτες.

Ο Πρόεδρος του Ταμείου επισκέφθηκε την Παρασκευή την Ηγουμενίτσα, είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε διεξοδικά από τον Πρόεδρο του ΟΛΗΓ Ανδρέα Νταή.

Ο κ. Νταής αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους των εργασιών της Β’ Φάσης και τη λειτουργία αυτών, καθώς και τα αποτελέσματα διαχείρισης των τελευταίων ετών. Τόνισε παράλληλα, ότι συνεχίζεται απρόσκοπτα η υλοποίησης των έργων της Γ1 φάσης που αφορά το εμπορικό τμήμα του λιμένα.

Σχετικά με το θέμα του Επιχειρηματικού Πάρκου (Εμπορευματικού Κέντρου) Ηγουμενίτσας, συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την πορεία του έργου Adri-up, καθώς και τα επόμενα βήματα. Συζητήθηκε επίσης, το θέμα της Χερσαίας Ζώνης. Τέλος ο κ. Νταής ενημέρωσε για τις δράσεις στον τομέα της κρουαζιέρας, τις προοπτικές που προσδίδουν τα έργα που προστέθηκαν στο δυναμικό του λιμένα και οι κινήσεις του Οργανισμού για την ανάπτυξη του τουριστικού λιμένα με την προώθηση ενεργειών για την ανάπτυξη του δικτύου Μαρινών σε Ηγουμενίτσα, Πλαταριά και Σύβοτα.

Ο κ. Ξενόφος κατά την παρουσία του στην Ηγουμενίτσα, επισκέφτηκε τους Επιβατικούς Σταθμούς Τ1 και Τ2 και στους χερσαίους και λιμενικούς χώρους του Λιμένα Ηγουμενίτσας, καθώς και στους χώρους δικαιοδοσίας του Οργανισμού Λιμένος στην Πλαταριά και τα Σύβοτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ