Στο μέλλον παραπέμπεται η μείωση διοδίων

egnatiaΣτο μέλλον παραπέμπεται η μείωση της τιμής των διοδίων στην Εγνατία Οδό ακόμη και για τους καθημερινούς χρήστες, που λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων καλούνται να πληρώνουν ακριβά πλέον την μετακίνησή τους.

Η στάση της διοίκησης της Εγνατίας να μην έχει μεριμνήσει αρκετό καιρό μετά την λειτουργία των διοδίων την χρήση εκπτωτικής κάρτας για όσους διέρχονται καθημερινά έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και ακόμη περισσότερες διαμαρτυρίες, οι οποίες θα συνεχιστούν αφού όπως προκύπτει δεν σχεδιάζεται άμεσα λύση.

«Η Εγνατία Οδός Α.Ε. επεξεργάζεται ένα σχέδιο εκπτωτικής πολιτικής για τους συχνούς χρήστες, το οποίο σύντομα θα τεθεί σε εφαρμογή και, όπως εκτιμάται, θα προσφέρει λύση σε εκείνους που πραγματοποιούν πολλαπλές διελεύσεις από συγκεκριμένους σταθμούς διοδίων». Τα παραπάνω αναφέρει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» κ. Αναστάσιος Μουρατίδης σε απάντησή του, επί σχετικού εγγράφου του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων της Α.Ε., αναφέρει επίσης ότι η απαλλαγή συγκεκριμένων οχημάτων από την υποχρέωση καταβολής διοδίων μπορεί να γίνει μόνο με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών ΥΠΟΜΕΔΙ και Οικονομικών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ