Στο ΚΥ Μετσόβου ο Βασίλης Κοντοζαμάνης

kontozamanis ky metsovoy

Το Κέντρο Υγείας Μετσόβου επισκέφθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

Νωρίτερα ο κ. Κοντοζαμάνης είχε επισκεφθεί νοσηλευτικές μονάδες στην Καστοριά και τα Γρεβενά όπου είχε διαδοχικές συσκέψεις.

Στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του και τους εργαζόμενους κυρίως για την εξέλιξη του εμβολιασμού και τους συνεχάρη για την μεγάλη προσπάθεια που έγινε από όλους τους υγειονομικούς στην έξαρση της πανδημίας ενώ τόνισε ότι ο εμβολιασμός είναι αυτός που μπορεί να μας απαλλάξει από ένα τέταρτο κύμα.

Είναι απαραίτητο να εμβολιαστούν όσο περισσότεροι πολίτες, είπε χαρακτηριστικά, ώστε να αποκτηθεί η ανοσία του πληθυσμού και πρόσθεσε ότι όλοι πρέπει να τηρούν και τα ατομικά μέτρα προστασίας γιατί η πανδημία δεν έχει ολοκληρωθεί δεν έχει τελειώσει, παρότι το τελευταίο διάστημα τα στοιχεία δείχνουν πάρα πολύ καλά στην αντιμετώπιση της.

Νωρίτερα στο Νοσοκομείο Γρεβενών ο Αναπληρωτής Υπουργός υγείας τόνισε ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από το υπουργείο και την κυβέρνηση έτσι ώστε να στελεχωθούν όλα τα Περιφερειακά Νοσοκομεία με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ