Στο… κόκκινο με… limit up

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας πυροδότησαν οι δηλώσεις που έκανε από την Ήπειρο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου επιτέθηκε στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος πήραν πολιτικό ρίσκο καθώς το 3ο πρόγραμμα απέτυχε ως προς τον βασικό του στόχο, να επιστρέψει δηλαδή η χώρα στις αγορές.

«Πληρώνουμε βαρύ τίμημα και σήμερα από την παραμονή του κ. Τσίπρα στην εξουσία. Υπάρχει ακόμη ένα πρόβλημα που αφορά το πολιτικό ρίσκο της χώρας, το πολιτικό ρίσκο Τσίπρα-Καμένου. Κανείς δεν θα πιστέψει ότι η χώρα με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμένο μπορεί να επιστρέψει σε γρήγορους ρυθμούς ανάκαμψης, είπε από την Άρτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης..

Και η απάντηση ήρθε από το Μαξίμου.

Το πρωθυπουργικό γραφείο κατηγορεί τον κ. Μητσοτάκη και τους συνοδοιπόρους του ότι «δεν βάζουν μυαλό» και πως «για μία ακόμη φορά επενδύουν στα σενάρια καταστροφής για να στηρίξουν την πολιτική ή θεσμική τους ύπαρξη». Το Μαξίμου, υποστηρίζει ότι το μόνο που πετυχαίνει ο κ. Μητσοτάκης «είναι “limit up” ανευθυνότητας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ