Στο φως του φεγγαριού.. Οι εκδηλώσεις στην Ήπειρο

Μια καλοκαιρινή βραδιά κάτω από το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού… Αρχαιολογικοί χώροι και μνημεία ανοίγουν για το κοινό και φιλοξενούν πανέμορφες εκδηλώσεις για την ωραιότερη πανσέληνο της χρονιάς.

Ο εορτασμός της Πανσελήνου του Αυγούστου 2019 θα κορυφωθεί την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019,  ημέρα της Πανσελήνου, με εκδηλώσεις που εκκινούν από τις 11 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 19 Αυγούστου. Οι εκδηλώσεις κυρίως μουσικές συναυλίες  θα πραγματοποιηθούν σε 100 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας ενώ θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό χωρίς τη διοργάνωση εκδηλώσεων 48 χώροι και μουσεία.

Η είσοδος σε όλους τους χώρους είναι ελεύθερη για το κοινό.

Οι εκδηλώσεις στην Ήπειρο       

                ΕΦΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ            Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας  Η μόνιμη έκθεση του μουσείου θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 20:00 έως τις 23:00.

                ΕΦΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ            Αρχαιολογικός Χώρος Δωδώνης               Μουσική συναυλία με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου.

Συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δωδώνης.  Ώρες 20:00 έως 24:00.

                ΕΦΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ            Αρχαιολογικός Χώρος Κάστρου Ιωαννίνων         Μουσική συναυλία με τους Δημήτρη Υφαντή και Αγγελική Τουμπανάκη.

Συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ιωαννιτών. Ώρες 20:00 έως 24:00

              ΕΦΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ              Αρχαιολογικός Χώρος Μεγάλου Γαρδικίου         Μουσική συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Συνδιοργάνωση με τον Δήμο Ζίτσας από 20:00 έως 24:00

                ΕΦΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                 Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης         Θα παραμείνει ανοικτό για το κοινό από 20.00 έως 24.00

                ΕΦΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ                 Αρχαιολογικός Χώρος “Νεκρομαντείου”              Θα παραμείνει ανοικτός για το κοινό από 20.00 έως 24.00 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ