Στο δρόμο για να φύγουν οι κεραίες

POREIA_HGOYMΣε δίωρο αποκλεισμό της οδού Κύπρου προχώρησαν το πρωί της Τρίτης γονείς και μαθητές 2ου Γυμνασίου Ηγουμενίτσας, του 1ο ΕΠΑ.Λ και του 2ου Τ.Ε.Ε.

Οι σύλλογοι με κοινή ανακοίνωση που είχαν εκδώσει απαιτούσαν την απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας που έχουν τοποθετηθεί, άλλες νόμιμα κι άλλες παράνομα, πολύ κοντά στα σχολεία.

Δίπλα στους διαμαρτυρόμενους βρέθηκε ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιώργος Κάτσινος, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Τσώλης και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, οι οποίοι εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στο αίτημα μαθητών και γονιών.

Οι Σύλλογοι με την κινητοποίηση αυτή και όπως σημειώνουν σε σχετική ανακοίνωση ζητούν «να ξηλωθούν άμεσα όλες οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας, όχι μόνο οι παράνομες (15 χρόνια πάνω απ τα κεφάλια μας ) αλλά και όσες «νόμιμες» υπάρχουν σε μικρή απόσταση από σπίτια, σχολεία, χώρους εργασίας, άθλησης και ψυχαγωγίας, όλους δηλαδή τους χώρους όπου τα παιδιά μας περνούν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας τους ,στους χώρους όπου ζούμε και εργαζόμαστε».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ