Στο Δημοτικό Συμβούλιο το αλιευτικό καταφύγιο

prebeza3Η κατασκευή του αλιευτικού καταφυγίου στον Παντοκράτορα, η έγκριση πρόσληψης προσωπικού για τις δομές των Παιδικών Σταθμών, η έγκριση άδειας για την κατάληψη δημοτικού χώρου, επί της οδού Κ. Τζαβέλα στην πόλη της Πρέβεζας, από την ‘Ένωση Νέων Αγροτών, για την πώληση αγροτικών προϊόντων αλλά και η έγκριση παραχώρησης χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου είναι μεταξύ των 27 θεμάτων που θα συζητηθούν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας.

Το ζήτημα του αλιευτικού καταφυγίου αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς προκαλεί πλήθος αντιδράσεων μεταξύ των κατοίκων και άλλων φορέων της περιοχής. Ήδη για το θέμα έχει κατατεθεί και σχετική ερώτηση στη Βουλή προς τους αρμόδιους υπουργούς.

Η συνεδρίαση θα γίνει τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα και η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την έγκριση της οριστικής τοπογραφικής και συγκοινωνιακής μελέτης οδών δημοτικής ενότητας Πρέβεζας, την έγκριση η κατανομής πιστώσεων προγράμματος ΣΑΤΑ για επισκευές και συντηρήσεις σχολικών κτηρίων, την τροποποίηση απόφασης δημοτικού συμβουλίου, σχετικά με τον καθορισμό του τέλους χρήσης παραλιακών εκτάσεων του Δήμου Πρέβεζας, για το έτος 2012 και την έγκριση υπογραφής σύμβασης με την ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ ΟΠΕΡΑ> της Νέας Υόρκης, για προβολές όπερας στο Δήμο Πρέβεζας, για το χρονικό διάστημα από Οκτώβριο 2012 έως και Απρίλιο 2013.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ