Στο Δήμο Σκουφά ο Μητροπολίτης Ιγνάτιος

IGNATIOSΤην έδρα του Δήμου Νικολάου Σκουφά επισκέφτηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Άρτας κ. Ιγνάτιος και συνομίλησε με το Δήμαρχο κ. Ευστάθιο Γιαννούλη και τους υπαλλήλους του Δήμου. Επεσήμανε τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και τόνισε πως μόνο με αλληλοβοήθεια μπορούν να ξεπεραστούν.

Κατά τη συνάντηση με τον Δήμαρχο, το κύριο ζήτημα ήταν οι προκλήσεις που καλούνται οι πολίτες να αντιμετωπίσουν. Τονίστηκε και από τους δύο πως οι εντονότερες δυσκολίες αφορούν απόρους και ανέργους, άτομα που χρειάζονται στήριξη από όλους.

Παράλληλα, υπήρξε αναφορά τόσο στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων που αναμένεται να ξεκινήσει, όσο και στην πιθανότητα οργάνωσης συσσιτίου από πλευράς του Δήμου.

Επιπροσθέτως, συζητήθηκε μία πιθανή συνεργασία Δήμου και Εκκλησίας για τη φροντίδα και την προβολή των μνημείων και των εκκλησιών της επικράτειάς του. Στόχος θα είναι η γνωστοποίησή τους και η προσέλκυση επισκεπτών από διαφορετικά μέρη. Το γεγονός αυτό, αναμένεται να έχει ως αποτέλεσμα την ανάδειξη των μνημείων και τη γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής.

«Κατά την αποχώρησή του, ζήτησε να επιδείξουμε όλοι δύναμη και μας ευχήθηκε καλό κουράγιο. Είναι τιμή για το Δήμο Νικολάου Σκουφά η επίσκεψη ενός τόσο αξιοσέβαστου προσώπου και για το λόγο αυτό, τον ευχαριστούμε θερμά» σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ