Στο Δήμο οριστικά το Ξενία

kastro

kastroΜε τροπολογία που ενσωματώθηκε στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο με τίτλο “Αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, του ντόπινγκ, των προσυνεννοημένων αγώνων και λοιπές διατάξεις” και κατατέθηκε στη Βουλή από τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, ικανοποιείται το χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας της Άρτας για παραχώρηση του Ξενία στο Δήμο.

Οι υποσχέσεις που είχαν δοθεί ήταν πολλές όμως τώρα το ζήτημα επιλύεται οριστικά.

Με την ψήφιση του παραπάνω νομοσχεδίου τις επόμενες μέρες και την οριστική μεταβίβαση του ΞΕΝΙΑ στο Δήμο Αρταίων δικαιώνονται οι προσπάθειες όλων όσοι αγωνίστηκαν όλα αυτά τα χρόνια γι’ αυτό το σκοπό, συλλόγων, φορέων, πολιτών και Δημάρχων, αρχής γενομένης από τον αείμνηστο Κώστα Βάγια και από τον Πάνο Οικονομίδη στη συνέχεια.

Ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Γιάννης Παπαλέξης μετά την τελευταία εξέλιξη δήλωσε τα εξής:

«Είμαι χαρούμενος που στην αρχή της θητείας μας ολοκληρώνεται αυτή η προσπάθεια που σηματοδοτεί μια νέα προοπτική για την πόλη μας. Η παραχώρηση του ΞΕΝΙΑ ήταν ένας απ’ τους πρωταρχικούς στόχους και προεκλογική δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνέβαλαν σ’ αυτή την προσπάθεια. Όπως μέχρι σήμερα έτσι και στο μέλλον με διεκδικητική διάθεση θα είμαστε αρωγοί σε οποιαδήποτε σκέψη, πρόταση, ενέργεια που στόχο θα έχει την εξέλιξη και πρόοδο του τόπου μας και των συνδημοτών μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ