Στις φυλακές ο… επενδυτής της Όασης

KAROYZOSΣτις φυλακές Χαλκίδας οδηγήθηκε ο επιχειρηματίας Γιάννης Καρούζος ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας κατόπιν εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί εις βάρος του.

Ο 57χρονος επιχειρηματίας ήταν φυγόποινος, καθώς εκκρεμούν σε βάρος του έξι καταδικαστικές αποφάσεις, με συνολική ποινή φυλάκισης 19 ετών.

Ο Γιάννης Καρούζος ενεπλάκη σε σκάνδαλο με αγοραπωλησίες ακινήτων, υπόθεση η οποία αποκαλύφθηκε από την εφημερίδα Real όταν ο κτηματομεσίτης Ιωσήφ Λιβανός αλλά και ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης κατήγγειλαν ότι εταιρείες του ομίλου Καρούζου εμπλέκονται σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος συνολικού ύψους 10,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα, ο κ. Λιβανός σε κατάθεσή του στον Εισαγγελέα είχε μπλέξει στο σκάνδαλο και τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μειμαράκη ο οποίος τυγχάνει να είναι και κουμπάρος του Γιάννη Καρούζο, αλλά και τους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Βουλγαράκη και Μιχάλη Λιάπη.

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι ο ίδιος άνθρωπος είχε τύχη υποδοχής μετά βαΐων και κλάδων, προ δεκαετίας στα Γιάννινα, όταν είχε μισθώσει την Όαση. Ο πολλά υποσχόμενος «επενδυτής» βέβαια έφυγε νύχτα παίρνοντας τα πάντα και αφήνοντας πίσω του ένα γιαπί…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ