Στις 15 Ιουνίου πρεμιέρα διεθνών πτήσεων στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων

aerodromio-neo8

Στις 15 Ιουνίου, σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ισχύει μέχρι στιγμής, θα γίνει η πρώτη διεθνής πτήση προς το αεροδρόμιο Ιωαννίνων για την φετινή τουριστική περίοδο.

Οι πτήσεις που έχουν «κλειδώσει» μέχρι στιγμής είναι πέντε εβδομαδιαίως με αφετηρία χώρες της Σκανδιναβικής και με προορισμό των τουριστών τα παράλια της Ηπείρου, κυρίως τα Σύβοτα και την Πάργα.

Έτσι μετά από έναν χρόνο όπου το αεροδρόμιο Ιωαννίνων είχε μηδενικές πτήσεις από το εξωτερικό λόγω των μέτρων για την πανδημία επιστρέφει στον τουριστικό χάρτη της Ευρώπης.

Από τα μέσα Ιουνίου λοιπόν και μέχρι τον Οκτώβριο στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων έχουν προγραμματιστεί να φτάνουν δύο πτήσεις την εβδομάδα από τη Δανία και συγκεκριμένα από την Κοπεγχάγη και το Μπίλουντ.

Δύο πτήσεις θα έρχονται από την Σουηδία με αφετηρία τη Στοκχόλμη και το Γκέτεμποργκ και μία πτήση από τη Νορβηγία, από το αεροδρόμιο του Όσλο.

Αξιοσημείωτο για τον τουρισμό της Ηπείρου είναι επίσης το γεγονός ότι φέτος νέες εταιρείες έχουν προγραμματίσει πτήσεις προς το αεροδρόμιο του Ακτίου κι έτσι αυξάνονται σημαντικά ο χώρες προέλευσης τουριστών προς την περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ