Στις 11 Σεπτεμβρίου το πρώτο κουδούνι στα σχολεία

AGIASMOS SXOLEIO

AGIASMOS SXOLEIO

Την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου θα χτυπήσει το πρώτο κουδούνι στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Την ίδια ημέρα θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και θα διανεμηθούν τα βιβλία.

Oι επαναληπτικές εξετάσεις για τους μετεξεταστέους θα διεξαχθούν απο 1 εως 10 Σεπτεμβρίου.

Οι εγγραφές των μαθητών ολοκληρώθηκαν στις 30 Ιουνίου, αλλά κατ΄ εξαίρεση μπορούν να γίνουν εγγραφές τον μήνα Σεπτέμβριο και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. για λόγους υγείας ή σοβαρούς οικογενειακούς λόγους).

Σε ό,τι αφορά τους μαθητές που επιθυμούν να μετεγγραφούν από ΕΠΑΛ σε Γενικά Λύκεια και αντίστροφα, η καταληκτική ημερομηνία μετεγγραφής από τα Γενικά στα Επαγγελματικά Λύκεια και αντίστροφα είναι η 15η Οκτωβρίου.

Παράλληλα, οι μαθητές της Α΄ τάξης ΕΠΑΛ κατά την εγγραφή τους θα πρέπει να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση για την ομάδα προσανατολισμού που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

Η δήλωση μπορεί να τροποποιηθεί το αργότερο έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Στην ίδια προθεσμία οι μαθητές της Β΄ τάξης ΕΠΑΛ θα πρέπει να καταθέσουν δήλωση για την ειδικότητα που επιθυμούν να παρακολουθήσουν.

{jathumbnail off}

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ