Στηρίζει το αεροδρόμιο με αποφάσεις..

aer kaxrimanis

aer kaxrimanis

Από το πρωί είχαν φτάσει στην Περιφέρεια Ηπείρου οι θετικές εξελίξεις για την πτήση της 5ης Ιουνίου… Η Apollo αποφάσισε να φέρει το αεροπλάνο στα Γιάννινα –άλλωστε τα εισιτήρια είχαν κλείσει από καιρό και το κόστος της ακύρωσης θα ήταν ιδιαίτερα υψηλό- όπως επίσης αποφάσισε να κάνει σε άλλον αερολιμένα τον ανεφοδιασμό, τον οποίο θα μάθουμε σύντομα…

Αυτή είναι ουσιαστικά και η λύση που δόθηκε η οποία βέβαια δεν αποτελεί και λύση για το αεροδρόμιο καθώς το πρόβλημα με τα καύσιμα παραμένει!

Ο Περιφερειάρχης λοιπόν είχε πληροφορηθεί νωρίς τα καλά νέα, αλλά δεν βιάστηκε να προχωρήσει σε μονομερείς ανακοινώσεις..

Έκανε όμως κάτι πιο ουσιαστικό!

Ενημέρωσε την Οικονομική Επιτροπή και αποφάσισε να προχωρήσει στην έγκριση χρημάτων, ώστε να γίνουν άμεσα, μικρές βελτιωτικές εργασίες στο αεροδρόμιο, όπως ο ευπρεπισμός των εσωτερικών χώρων και το βάψιμο, ώστε να είναι αξιοπρεπές μέχρι τις 5 Ιουνίου..

Όλες τις προηγούμενες ημέρες ο Περιφερειάρχης είχε συνεχείς τηλεφωνικές επικοινωνίες με το Υπουργείο Μεταφορών και την ΥΠΑ… Κάποιες μάλιστα απ’ αυτές θα τις θυμούνται για πολύ καιρό στην Αθήνα!

Η ουσία είναι πως αν το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων το διαχειρίζονταν οι τοπικοί φορείς θα ήταν καλύτερα, από ότι σήμερα που το διαχειρίζεται η ΥΠΑ…
{jathumbnail off}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ