Στήριξη του Γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας από την ΕΑΥΙ

grafeio endooikogeniaki astinomia

Το Γραφείο Ενδοοικογενειακής Βίας επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Ιωαννίνων.

Μάλιστα παρέδωσε παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά που πολλές φορές τυχαίνει να συνοδεύουν τους γονείς τους στο συγκεκριμένο γραφείο.

«Το συνδικαλιστικό μας κίνημα συνέβαλε καταλυτικά   στην ίδρυση και λειτουργία Γραφείων Ενδοοικογενειακής Βίας σε διάφορες Διευθύνσεις Αστυνομίας της χώρας μεταξύ των οποίων και στη Δ.Α Ιωαννίνων, αναδεικνύοντας το ανθρώπινο πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο.

Η Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή στήριξε αυτό το νέο εγχείρημα, στεκόμενη δίπλα στους συναδέλφους που το στελεχώνουν, ενώ ταυτόχρονα με την  συνεχή της παρουσία και δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε  ανέδειξε την αναγκαιότητα ύπαρξης του συγκεκριμένου γραφείου προς όφελος της τοπικής κοινωνίας των Ιωαννίνων για την αντιμετώπιση  αυτού του σύγχρονου κοινωνικού φαινομένου ,  με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη στήριξη των θυμάτων και την  εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ