Στήριξη του Σωματείου Τουριστικών Καταστημάτων

BRADETOΣυνάντηση με αντιπροσωπεία του Σωματείου Τουριστικών Καταστημάτων Νομού Ιωαννίνων είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης. Η αντιπροσωπεία του Σωματείου μετέφερε στον Περιφερειάρχη την αγωνία των επαγγελματιών για τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης και ζήτησε την στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα της ολοκλήρωσης των οδικών αξόνων Ιόνιας Οδού και Ε-65 και του Αεροδρομίου Ιωαννίνων.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αλεξ. Καχριμάνης, αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του για τους οδικούς άξονες που διασχίζουν την Ήπειρο και για την κατάληξή τους μέχρι τα Ελληνοαλβανικά σύνορα σε Κακαβιά και Μαυρομάτι, ενώ εκτενή αναφορά έκανε και στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων που έθεσε το Σωματείο Τουριστικών Καταστημάτων Νομού Ιωαννίνων είναι η μείωση του ΦΠΑ στα τουριστικά καταστήματα, όπως ισχύει και στις λοιπές τουριστικές επιχειρήσεις, καθώς και η μείωση των ενοικίων με νομοθετική ρύθμιση. Ακόμη, μετέφερε την ανησυχία των ιδιοκτητών τουριστικών καταστημάτων για την κατάργηση του ΟΕΕ και το πλήγμα στον κοινωνικό τουρισμό.

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου υπογράμμισε πως είναι αλληλέγγυος με το Σωματείο Τουριστικών Καταστημάτων και πως η Περιφερειακή Αρχή θα στηρίξει τις προσπάθειές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ