Στην ώρα τους οι αποφάσεις για το Κλειστό Γυμναστήριο

dimotiko 1

Όταν θα υπάρξει συγκεκριμένη απόφαση για παραχώρηση αθλητικών εγκαταστάσεων –Κλειστού Γυμναστηρίου από το Ελληνικό-  τότε ο Δήμος θα συζητήσει για τον χώρο που θα πρέπει να εγκατασταθεί.

Αυτό είναι το ουσιαστικό συμπέρασμα από την τοποθέτηση του δημάρχου κατά την συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο, προ ημερήσιας διάταξης.

Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στις αθλητικές υποδομές σημειώνοντας ότι ο Δήμος πρέπει να κλείσει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν με την παραχώρηση της έκτασης του Νέου Κλειστού στην Περιφέρεια Ηπείρου.

Όσον αφορά την πιθανότητα νέου αθλητικού πυρήνα στην περιοχή ο δήμαρχος υπογράμμισε πως η κατασκευή Κλειστού στο Βοτανικό έχει αποκλειστεί από τα αρμόδια υπουργεία λόγω του υψηλού κόστους.

Σημείωσε ότι υπάρχει η δέσμευση του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη προς τον Περιφερειάρχη για παραχώρηση του κλειστού από το Ελληνικό.

«Πρέπει να συνεννοούμαστε πρώτα εμείς μεταξύ μας για να κάνουμε το καλύτερο. Πρέπει να δούμε αν πράγματι υπάρχει η βούληση για παραχώρηση Κλειστού από το Ελληνικό και όταν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα παραχωρηθεί μπορούμε να βρούμε τον κατάλληλο χώρο. Πρέπει να έχουμε μία ενιαία στάση για να πετύχουμε», υπογράμμισε ο δήμαρχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ